info@maxxnobel.nl - 2 dagen levertijd - 0341 496618


De MaxxNobel hondenkussens, hondenmanden, orthopedische matrassen en benchmatten zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige producten. Op deze pagina kunt u meer informatie vinden over ieder product. 
Hondenkussens

De kussens zijn gevuld met een combinatie van zachte polyester/katoen vulling. Net zoals alle andere producten zijn de kussens voorzien van een binnen- en buitenhoes. Alle hondenkussens hebben ongeveer een dikte van 15 centimeter.

De hondenkussens zijn verkrijgbaar in vier verschillende materialen: 
1. Buffalo Leather
2. Corduroy
3. Nylon
4. Nano
1. Buffalo Leather
Het materiaal Buffalo Leather zorgt voor een robuuste en stoere look. Vanwege de lederlook past dit bij landelijke interieurs, maar ook bij industriële kamers komt dit hondenkussen goed samen. Uw energieke viervoeter samen met dit kussen maakt het plaatje helemaal af!
2. Corduroy
De Corduroy variant is het zachte kussen dat sfeer en comfort uitstraalt. Corduroy is momenteel zeer trendy wanneer men kijkt naar het interieur. Vele banken of stoelen zijn bekleed met het materiaal. Hoe leuk is het om samen met uw viervoeter te genieten van de zachte stof in uw knusse huis?
3. Nylon
Een Nylon hondenkussen kan tegen een stootje. Dit stevige materiaal is erg makkelijk schoon te maken waardoor u geen vieze geurtjes in huis krijgt. Ook deze stof past bij elk interieur. Maak uw viervoeter blij en schaf een van de Nylon hondenkussens aan! 
4. Nano
Een Nano kussen is voorzien van extra functionaliteit. Het Nano kussen is water- en vuilafstotend, antibacterieel, voorkomt nare geurtjes, kleurvast, zeer vlekbestendig en bestand tegen vacht oliën of andere vloeistoffen. Daarnaast is het patroon van het Nano materiaal interieurproof en daardoor erg gewild. Wacht niet langer en schaf ons meest gewilde product aan!
Hondenmanden

De hondenmanden zijn gevuld met een combinatie van zachte polyester/katoen vulling. Mocht jouw viervoeter liever in een hondenmand rusten of slapen, neem dan een kijkje bij onze hondenmanden. 

De hondenmanden zijn te verkrijgen in de materialen:
1. Buffalo Leather
2. Corduroy

De informatie over deze materialen kunt u vinden onder het kopje hondenkussens. 

Orthopedische matrassen
De matrassen hebben een vulling van een combinatie van PU schuim en traagschuim. Door middel van deze unieke vulling is het matras erg stevig, waardoor uw viervoeter niet de grond aanraakt. Daarnaast zorgt de combinatie van de schuimen voor een betere ondersteuning en herstel voor jouw hond. Heeft jouw viervoeter zere heupen of last van ouderdom? Kies dan voor een orthopedisch matras. Dit biedt extra comfort vergeleken met de hondenkussens. 
Onze orthopedische matrassen zijn verkrijgbaar in:
1. Teddy
2. Nano
1. Teddy
Een Teddy orthopedisch matras heeft twee zijdes, een zijde geschikt voor in de winter en een zijde geschikt voor de zomer. De winterzijde is een zachte Teddy vacht wat samen met de vulling zeer comfortabel aanvoelt. De zomerzijde is een wat hardere zijde voor wanneer het wat warmer is. U kunt dit matras dus ieder seizoen gebruiken!
2. Nano
De informatie over het Nano materiaal is terug te vinden onder het kopje hondenkussens.
Benchmatten
De benchmatten zijn volledig gevuld met fiberfill. Ook de bench kunt u een lust voor het oog maken door een van onze benchmatten erin te leggen. Ze zijn zacht, bieden voldoende ondersteuning en hebben een mooi design. 
De benchmatten zijn verkrijgbaar in:
1. Nano
2. Buffalo Leather
3. Corduroy
4. Nylon
De informatie over de materialen kunt u terugvinden onder het kopje hondenkussens. 
Gebruik en wasvoorschrift

Alle materialen zijn anti-allergisch en zeer milieuvriendelijk. Voor het reinigen van het product dient u de buitenhoes door middel van een ritssluiting van het product te verwijderen. De buitenhoes moet binnenstebuiten op 30 graden handwas gewassen worden. Wanneer de wasbeurt klaar is, kunt u het beste de hoes hangend laten drogen.